Útépítés

zafir_beton2
Útépítés

Ha útépítés, akkor Zafír!

A Zafír Építő Kft. az építőipari tevékenységek közül útépítési munkálatokban országosan kiemelkedő minőséget nyújt.

Magas színvonalú éptőipari tevékenységünknek köszönhetően az utóbbi évtizedekben számtalan aszfaltút, makadámút, és aszfaltozási munkálat elvégzése cégünkhöz köthető. A megrendelői elégedettség számunkra kulcsfontosságú. Szakembereink a megrendelői igények teljeskörű felmérését, a kivitelezési terület előzetes ellenőrzését, a dokumentumok előkészítését, engedélyek átellenőrzését is elvégzik.

Az általunk kivitelezett aszfaltutak professzionális gépekkel és kiváló szakember gárdával készülnek. Fontosak az egyéni igények, valamint a terület előzetes felmérése is kardinális kérdés útépítési munkálatok során.

A lehető leginnovatívabb eljárásokkal, az elérhető legjobb anyagok felhasználásával a minőség biztosított. Legyen szó az útépítés bármilyen módozatáról, aszfaltutak, járdák, makadám utak, egyszerű aszfaltozási tevékenységek megvalósításáról a Zafír korrekt határidőket és garancilis feltételeket biztosít minden elvégzett munkájára.

Nem titkoljuk, hogy elsődleges számunkra a vevői elégedettség. Fontosnak tartjuk, hogy műszakilag és esztétikailag is kiváló minőségű, időtálló aszfaltozott terület kerüljön átadásra, amik a megrendelők hosszú távú elvárásainak is eleget tesznek.

Az építési munkálatok szakaszait a megrendelő természetesen folyamatosan figyelemmel kísérheti. Az egyes fázisokhoz egy állandó kapcsolattartó is a segítségére lesz. Legyen szó az útépítésről bármely módozatáról a Zafír egy biztos pont lehet az Ön számára. Ha a minőség és az időtállóság a cél, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk az elképzeléseiről!

Az útépítés folyamata

Az útépítés első és legfontosabb lépése az úttükör előkészítése, az úttükör terv szerinti vastagságának a kiszedése. Előtte tanácsos a közművek helyének pontos feltárása. Az úttükör kiszedése után következhet az útalap terítése, zúzott kő esetén hengerelése. A hengerelési folyamat addig tart amíg annak felülete egyenletessé és tömörré nem válik. A zúzalékozás biztosítja, hogy a megmaradt hézagok kitöltésre kerüljenek. A padkarendezés során, fontos szempont, hogy a padka teherbírásának pontosan meg kell egyeznie az út teherbírásával. Végezetül az útpálya megfelelő vízelvezetéséről is gondoskodni kell. 

Bízza szakembereinkre az építés teljes folyamatát!