Gépi földmunka

Gépi földmunka

Tereprendezés

Bármely építési munkálatnál kardinális pont az építési terület megfelelő előkészítése.
Terület előkészítés
ipari és építési terület
Bontás, tereprendezés
bontási,rendezési munkálatok
Munkagépbérlés
munkagépek, tehergépkocsik bérlése

A Zafír országosan kiemelkedő nagytömegű földmunka tevékenységek terén, valamint ipari építési területek előkészítése során.

A tereprendezés elsősorban az építezések kezdetekor tölt be kulcsfontosságú szerepet. A megfelelő építési terület előkészítésekor első lépése a tereprendezési munkálatok rendszerezése, a felhalmozódott és feleslegessé vált építési anyagok, törmelékek, hulladékok elszállítása. A későbbiekben a helyszínen való munkálatokhoz szükséges munkagépek, építési munkálatokhoz szükséges anyagok arréb helyezése, hogy az ipari terület előkészítése zavartalanul működjön. A terület akkor van kész ha a beépítendő terület sík, valamint megszabadultunk a nem kívánt törmelékanyagoktól. Ekkor a már munkálatok elkezdődhetnek.

Az alapásás, az alépítmények előkészítése előtt rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, de a legfontosabb talán a talaj tulajdonsága és szerkezeti felépítése, ugyanis ez az alapja mindennek. Sok kivitelező az előzetes felmérést elhanyagolja, ami a későbbiekben számos problémát eredményezhet. A tervezés és a kivitelezés szorosan összekapcsolódik gépi földmunka esetében, például ha rosszul mérik fel a területet, rosszabb esetben a felmérés meg sem történik, akkor borulhat az egész építési-kivitelezési folyamat. Gyakran megfigyelhető probléma, ha az alap síkja nem megfelelő határra kerül. Az alapozási síknak a fagyhatár alá kell kerülnie, ezzel elkerülve a későbbi gondokat. 

Egy nem megfelelően előkészített területen az építési munkálatok végeztével ha a probléma nem is szembetűnő, az évek múlásával viszont komoly problémák léphetnek fel. A területre felépített építmény könnyen megsüllyedhet.

A Zafír Építő Kft. viszont nagy hangsúlyt fektet a minőségi és színvonalas tereprendezésre. Ezt bizonyítja az évek során kivitelezett számos csarnok alépítmény, sportpálya, parkoló, csatornák és vízelnyelőaknák kivitelezése, valamint a kertépítési munkálatokhoz kapcsolódó terület előkészítések is.

Munkagépeink tehergépkocsijaink minden építési munkálathoz megfelelő erőt, teherbírást biztosítanak. Munkagép bérlés esetén is segítségére vagyunk.

Több száz sikeres projekt áll a hátunk mögött!

Földmunka, tereprendezés

Egyéb szolgáltatásaink

Kiegészítő szolgáltatásaink

Ha az építési munkálatok befejeződtek, igény esetén a hulladékszállításról a Zafír gondoskodik, ezzel pénzt és időt spórolva megrendelői számára.

Nagytömegű földmunka, ipari tereprendezés gyorsan, költség- és időhatékonyan? Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén. A Zafír Építő Kft. munkagépbérlés esetén is segítségére lehet.

Hulladékszállítás

Gyorsan, egyszerűen! Bízza szakembereinkre az utómunkálatokat is! Partnerek vagyunk a feleslegessé vált anyagok, hulladékok elszállításában.

Munkagépbérlés

Széleskörű munkagép és tehergépkocsi flottával rendelkezünk, a bérlési feltételekről és árajánlatért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

zafir_terepr