Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba!

Bármilyen kérdéssel, kéréssel, észrevétellel bizalommal fordulhat hozzánk!
Zafír Építő Kft.

6045 Ladánybene
Petőfi u. 15.

+36 30 229 93 85
g.mihaly@zafirut.hu

Kérdésed van?

Lehet, hogy itt választ kapsz rá!

Természetesen nem! Cégünk fő működési területe Bács – Kiskun, Pest, Csongrád, Jász – Nagykun – Szolnok megye, de mobilitásunknak köszönhetően tevékenységünket telephelyünktől 2-300 km-es távolságban is folytatjuk.

Cégünk teljes körű generálkivitelezést is vállal, tehát az építési terület előkészítésétől egészen a teljes kivitelezésig számthat ránk. Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, több sikeres projekten keresztül valósult meg számtalan parkoló, csarnok alépítmény, sportpálya, aszfaltút, makadámút, térkőburkolat, valamint csatornák, víznyelőaknák építése.

Természetes mi is alkalmazkodunk az újfajta telekommunikációs normákhoz. A megrendelő igényei szerint az online kapcsolattartás is kivitelezhető, valamint az építési munkálatok során kiegészíthető előre egyeztett online videós megbeszélésekkel is.

A Kapcsolat menüpontban minden elérhetőséget megtalál, árajánlatot is ezeken a kontaktokon keresztül kérhet.

Innovatívak vagyunk ilyen tekintetben is. A minőségi szolgáltatás mellett számunkra fontos a megfelelő munka- és egészségvédelem, a hatékony energiafelhasználást, a környezetvédelmet és a környezettudatos munkavégzést is szem előtt tartjuk.

Természetesen minden megkeresést szívesen fogadunk, telefonos vagy e-mailes elérhetőségiek bármelyikén érdeklődhet a lehetőségekkel és a személyes/online meeting kapcsolatban.