Rólunk

Rólunk

Építésben az élvonalban!

A Zafír Építő Kft. Ladánybenei székhelyű. Fő tevékenységi körünk szerteágazó építőipari tevékenységekhez köthető. Cégünk több évtizedes tapasztalattal gyakorlott mély- és magasépítés területén, építési terület előkészítésében, valamint közúti árufuvarozásban egyaránt. Mobilitásunknak és szakértelmünknek köszönhetően számtalan sikeres projekt áll a hátunk mögött.

0 +

Több évtizedes tapasztalat

Az utóbbi évtizedek tapasztalatai garantálják minőséget és a korszerű, innovatív kivitelezési megoldásokat.

0 +

Elkészült projekt

Több száz színvonalas, minőségi építőipari projekt a mi kezünk munkáját fémjelzi. Tekintse meg referenciáinkat!

zafir_betonp

Fő működési területünk az ország legtöbb régiójára kiterjed. Építőipari tevékenységet folytatunk Bács – Kiskun, Pest, Csongrád, Jász – Nagykun – Szolnok megye területén, de a legtöbb építési munkálatot telephelyünktől 2-300 km-es távolságban is el tudjuk végezni.

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy a magas fokú, színvonalas munkavégzés számunkra egy alapvető követelmény, amelyet vezetői és alkalmazotti csapatunk minden szolgáltatási körben maximálisan szem előtt tart. Számtalan globális kérdésben innovatív hozzáállást képviselünk. Számunkra a hatékony energiafelhasználás, a környezetvédelem és a környezettudatos munkavégzés elsődleges, akárcsak munkavállalóink egészségvédelme.

Megrendelőink számára biztosítjuk a kapcsolatfelvétel, és kapcsolattartás legtöbb módozatát. Az elmúlt évek pandémiás helyzetére való tekintettel, már nálunk is elérhető az online kapcsolattartás. Így ügyintézőink minden kérdésben készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó email-es vagy telefonos egyeztetésről. Számtalan elégedett ügyféllel a hátunk mögött biztosíthatjuk, hogy az építési munkálatok kivitelezése során a kapcsolattartás állandó, és akár itt is alkalmazható az online videós megbeszélés és fa munkafolyamatok ellenőrzése, fixálása.

Cégünk vállal építési terület előkészítést, különböző építési- földmunka tevékenységeket, parkoló építést, vízépítést, útépítést, sportpálya építést, aszfalt-, beton-, térbeton és épület bontást.

De az átláthatóság érdekében, lássunk egy pontos felsorolást, hogy miben is számíthat ránk!