Közúti áruszállítás

Közúti áruszállítás

Fuvarozás

Építőipari tevékenységünk kiemelt szolgáltatása a közúti áruszállítás.
Terület előkészítés
ipari és építési terület
Bontás, tereprendezés
bontási,rendezési munkálatok
Munkagépbérlés
munkagépek, tehergépkocsik bérlése

Az idő pénz szokták mondani. Ez valóban egy igaz mondás, minél több idő marad a kivitelezési folyamatra annál hatékonyabb és konstansabb egy munka elvégzése. Tehát legyen szó bármilyen építési munkálatról, a kivitelezéshez elengedhetetlen az időfaktor. A Zafírnál határidőre vállalunk közúti áruszállítást, nehézgépszállítást, de építési anyagok, szóródó anyag vagy zúzott kő szállítást. Az építési munkálatok végeztével a felhalmozódott maradványanyagokról, bontott anyagokról hulladékszállítás keretében gondoskodunk.

Szóródó anyag szállítás

Az építkezéseken többféle anyag felhalmozása is szükséges a kivitelezési munkálatokhoz. A szóródó anyagok egy külön szegmens, azokat az anyagokat jelöli, amelyek állaga szemcsés és apróbb elemekből tevődik össze. Az építkezési munkálatok elengedhetetlen része a szóródó anyag. A szóródó anyagok közé sorolhatjuk a homokot, a kavicsot, kő, kőport, a zúzott követ és a sódert. Egyébként ezek az anyagok nem csak az építőiparban használatosak, de a háztartásban, kerti munkálatok során is felhasználásra kerülhetnek.

A Zafír a szóródó anyagok szállítását egyenesen a lelőhelyről vagy épp a lerakat helyéről, közvetlenül a tűzépről végzi. Az anyag minőség persze fontos, de még fontosabb, hogy a szállítás során annak tisztasága és halmazállapota megmaradjon. A szóródó töltőanyag szállítását a munkaterület megközelíthetőségétől és a megrendelt anyag mennyiségétől függően többféle teherbírású gépjárművel is el tudjuk végezni. De az ilyen anyagok szállítására megszokott séma, hogy billenőplatós teherautókkal érkezünk, ennek köszönhetően a szállítás és a lerakás folyamata gyorsabbá és biztonságosabbá válik.

Zúzott kő szállítás

Az építőanyagok másik nagy szegmense, amelyben a Zafír partnered lehet, az a zúzott kő szállítása. A zúzott kő felhasználása széles skálán mozog, az építőipar egyik leggyakrabban felhasznált anyaga. Beton- és aszfaltburkolatban is strapabíró, időtálló anyaggá válik.

A közúti áruszállítás, nehézgépszállítás és hulladékszállítás lakossági és céges szinten is történhet. A díjszabásunk viszont nem egységes. Az árakat több tényező is befolyásolja. Árajánlat kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődjön a részletekről, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére.