Térburkolat építés

Térburkolat építés

Ipari és lakossági térkőburkolatok építése

A térburkolat építés során is a legfontosabb számunkra a minőségi munkavégzés ezzel párhuzamosan megrendelő elégedettsége. Az ipari térkőburkolatok és a lakossági térkőburkolat építés kiemelt tevékenységi körünket képzi.

A térkövezési munkálataink is hasonló feltételekkel és odafigyeléssel készülnek, akárcsak az aszfaltozási munkálataink.

Az ipari és lakossági térkőburkolatok kivitelezésekor fontos az előzetes terepszemle, a térkövezhető útszakasz ellenőrzése. Az extrém módon igénybe vett utak, parkolók térkövezésekor alaposan át kell gondolni, hogy mely burkolókő rendszert használják szakembereink, hogy az időtállóság is biztosított legyen.

A nagy mértékben igénybe vett területek, például autópályák, kamionparkolók építésekor a bazaltbeton burkolat a legjobb választás. A bazaltbeton egy bazaltzúzalékos, kövér keverésű beton. Időtállósága, rendkívüli teherbírésa a magas kopásállóságon alapszik, a bazaltbeton fagyállósága is kiemelkedő.

Ráadásul az építési munkálatokat a megrendelő folyamatosan monitorozhatja, erre egy állandó kapcsolattartó is a segítségére lesz a munkálatok teljes kivitelezése alatt. Legyen szó útépítésről, ipari és lakosági térkőburkolat megvalósításáról, térbeton és bazaltbeton burkolatok kivitelezéséről a Zafír egy biztos pont lehet az Ön számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Paving stones paving background. Installing tools on foreground

A térburkolat építés folyamata

Térburkolat építés előtt az első és legfontosabb lépés a terület megfelelő előkészítése. Fokozottan figyelni kell, hogy a kiválasztott terület vízelvezetése biztosított legyen. A burkolat alapját a használati célnak megfelelően kell kiválasztani.

A gyalogos forgalom számára kialakított burkolatnak 15-25 cm teherbíró rétegre van szükség, személygépkocsik számára ez az érték már 20-40 cm, tehergépkocsiknál pedig kívánatos lehet a 30-60cm teherbíró vastagág is a talaj szerkezetének figyelembe vételével.

A kiemelt alap tömörítése után következhet a térkő szegélyének felépítése, majd a teherbíró és az ágyazó réteg kialakítása után elkezdődhet az esztétikai munka, a konkrét térkövezés is.

Bízza szakembereinkre az építés teljes folyamatát!